top of page
IMG_50931.jpg

Nansens Måleri är en stabil leverantör och partner med lång erfarenhet som man alltid kan lita på. Som kund hos oss får ni alltid garanti på utfört arbete. Vi erbjuder fasta priser, hjälp med materialval och färgsättning ingår kostnadsfritt i våra tjänster.

IMG_0654_edited.jpg

Nansens Måleri AB i Malmö har idag 28 anställda målare som alla har den utbildning och kompetens som är nödvändig för att kunna motsvara de krav och förväntningar våra kunder ställer. I företagets serviceorganisation ingår idag ett tiotal fullutrustade servicebilar. Våra arbetsledare hanterar servicejobb, där det oftare är korta ledtider, och skickar ut våra målare som löser era ärenden snabbt.

Våra kunder är allt från förvaltningsbolag, kommuner, byggföretag, försäkringsbolag och privatpersoner samt löpande underhållsavtal med ett flertal större fastighetsbolag.

IMG_07131.jpeg

Nansens Måleri AB arbetar enligt Måleriföretagens kvalitets- och miljöledningssystem. Företaget innehar högsta kreditvärdighet "Trippel A rating" enligt Soliditet och Dun & Bradstreets kreditbedömning.

bottom of page